Loimijoki Golf /Ypäjä Golf Oy

Urheilutoimintaa


Toimiala
Toimiala tuntematon
Toimialan tarkempi kuvaus
Urheilutoimintaa
Y-tunnus
17111268
Katuosoite
Jaakkolantie 190
Postinumero
32100
Postitoimipaikka
Ypäjä
Yleiskuvaus

Loimijoki Golf on Loimaan ja Forssan talousalueella toimiva golfseura, joka on ollut Suomen Golfliiton jäsenenä vuodesta 1991. Seuran jäsenmäärä 31.12.2005 oli 918, joista tasoituksen omaavia pelaajia oli 893.

Tuotteet

KENTTÄ JA PELAAMINEN

Ypäjä Golf Oy, eli kenttänimenä Loimijoki golf, sijaitsee Lounais-Hämeessä, Ypäjän kunnassa ja se on yhdeksänreikäinen. Kentällä toimii seura nimeltä Loimijoki Golf ry. (LoG). Nimensä Golfkenttä on saanut sen kupeessa virtaavasta Loimijoesta.

Vuonna 2003 kenttä sai toiminnanjohtajakseen Timo Sutisen, joka vastaa kilpailujen ja kurssien järjestelyistä, työn johtamisesta ja yleisestä toiminnasta. Yritys työllistää kesäkaudella jopa 14 työntekijää. Ympärivuotisia työntekijöitä yrityksellä on kolme, toimitusjohtaja, toiminnanjohtaja ja kenttämestari. Tilat ovat kasvaneet ja niitä myös kehitetään tulevaisuudessa lisää. 1800-luvulta peräisin olevassa tallirakennuksessa on uudet 350 neliön kokoiset kokous- ja koulutustilat, sauna ja oleskelutilat. Tämänhetkinen klubirakennus laajenee lähitulevaisuudessa 700 neliöiseksi. Golfnurmea ja leikattavaa kentällä on 24 hehtaaria, ja vuonna 2006 kentän laajentuessa 18-reikäiseksi, on leikattavaa aluetta 70 hehtaaria.

OHEISPALVELUT

Voit järjestää kaikkina aikoina tiloissamme juhlia ja kokouksia.

-Ravintolapalvelut

-Kokouspalvelut

-Juhlapäivä

-Saunailta

-Polttarit

-Pikkujoulut

-Majoituspalvelut Rantasipi Forssassa

Avainsanat

golf, golfkentät, urheiluseuroja, urheiluseurat, golfseurat, golffi, golffaus, ravintolat, majoitus, junioritoiminta, juniorigolf,

Yrityksen yhteystiedot


Yhteyshenkilöt

Timo Sutinen
Toiminnanjohtaja
Puh: 040 - 5178595
Email: timo.sutinen@loimijokigolf.fi

Karttatiedot